Illustratiebeeld jeugdvoetbal.
Volledig scherm
Illustratiebeeld jeugdvoetbal. © vincent duterne/photo news

SK Nossegem zoekt dringend jeugdtrainers: “Probleem met dubbele shiften tijdelijk opgelost, maar dat kan niet blijven duren”

NossegemVoetbalclub SK Nossegem is dringend op zoek naar jeugdtrainers en lanceert daarom een oproep om mensen te vinden die een groep jeugdvoetballers wil begeleiden. “We hebben het trainerstekort tijdelijk opgelost nu trainers dubbele shiften draaien, maar dat is niet houdbaar”, beseft voorzitter Piet Ockerman.

 1. ‘Slachtoffer’ overval krijgt 10 maanden cel, ‘overvaller’ komt weg met werkstraf
  Zaventem

  ‘Slachtof­fer’ overval krijgt 10 maanden cel, ‘overvaller’ komt weg met werkstraf

  Twee mannen uit Zaventem zijn door de Brusselse correctionele rechtbank veroordeeld voor een gewelddadige overval waarbij ze in 2018 betrokken waren. Eén van beiden had zich eerst voorgedaan als slachtoffer van die overval maar al snel bleek dat hij één en ander in scène had gezet. Die man liet verstek gaan en kreeg 10 maanden gevangenisstraf, zijn kompaan die de overval had uitgevoerd, kreeg een werkstraf van 100 uur.
 2. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.
 3. Beklaagde in tranen voor rechter na dodelijk ongeval waarbij voetganger (87) sterft: “Ik vraag me al twee jaar af hoe dit kon gebeuren”
  PREMIUM
  Halle/Kraainem

  Beklaagde in tranen voor rechter na dodelijk ongeval waarbij voetganger (87) sterft: “Ik vraag me al twee jaar af hoe dit kon gebeuren”

  Een chauffeur die in april 2019 een dodelijk ongeval veroorzaakte in Kraainem stond maandag in tranen voor de politierechter in Halle. P.J. reed de 87-jarige George Segers aan toen die overstak op het zebrapad. De man reed niet te snel en had niet gedronken. Maar de voetganger zag hij veel te laat opduiken. “Wat u overkwam is de nachtmerrie van elke bestuurder”, sprak rechter Johan Van Laethem.