Het gemeentebestuur knipte het lintje officieel door.
Volledig scherm
Het gemeentebestuur knipte het lintje officieel door. © Baert Marc

Scouts Imbroek krijgt eindelijk nieuwe lokalen

De nieuwe lokalen van de scouts Imbroek in de Imbroekstraat in Zaventem zijn in aanwezigheid van burgemeester Ingrid Holemans en schepen van Jeugd Bart Dewandeleer ingehuldigd. De nieuwbouw heeft zeven lokalen die multifunctioneel gebruikt kunnen worden.

0 reacties

 1. 10.000 kilometer om 10.000 levens te redden: Vlaamse Fitnessclubs willen zo snel mogelijk open. “Sluiting is nefast voor de gezondheid van onze leden”
  PREMIUM
  Vilvoorde / Londerzeel / Vlaanderen

  10.000 kilometer om 10.000 levens te redden: Vlaamse Fitness­clubs willen zo snel mogelijk open. “Sluiting is nefast voor de gezondheid van onze leden”

  Heel wat fitnessclubs snakken ernaar hun sleutel van de deur te kunnen halen. Tien Vlaamse clubs sloegen aan het brainstormen en zetten nu een grote actie op poten. Onder het motto ‘Fitness open now!’ willen ze zondag 10.000 kilometer bij elkaar fietsen en lopen. Bordjes met ‘Open wegens medische redenen’ duiken hier en daar al op, en intussen sloten al 80 clubs zich bij de actie aan.
 2. 23 jaar heeft het geduurd, maar nu komt er eindelijk beschrijvend bodemonderzoek in ‘Stinkvijver’
  Melsbroek

  23 jaar heeft het geduurd, maar nu komt er eindelijk beschrij­vend bodemonder­zoek in ‘Stinkvij­ver’

  Maandag en dinsdag wordt in opdracht van de gemeente Steenokkerzeel en Brussels Airport een beschrijvend bodemonderzoek rond het wachtbekken Vogelzangvijver in Melsbroek uitgevoerd. Eindelijk, want 23 jaar geleden werd zo’n onderzoek voor het eerst gevraagd. Het onderzoek van volgende week beperkt zich wel enkel tot de omgeving van de vijver. De waterbodem en het slib kunnen door de vrieskou pas in maart onderzocht worden.
 1. Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af
  Play

  Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af

 2. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven