Het gemeentebestuur knipte het lintje officieel door.
Volledig scherm
Het gemeentebestuur knipte het lintje officieel door. © Baert Marc

Scouts Imbroek krijgt eindelijk nieuwe lokalen

De nieuwe lokalen van de scouts Imbroek in de Imbroekstraat in Zaventem zijn in aanwezigheid van burgemeester Ingrid Holemans en schepen van Jeugd Bart Dewandeleer ingehuldigd. De nieuwbouw heeft zeven lokalen die multifunctioneel gebruikt kunnen worden.

0 reacties

  1. INTERVIEW. Pierre Kompany (74), afscheidnemend burgemeester van Ganshoren: “Mijn mooiste moment? Dat de inwoners op een mens hebben gestemd, en niet op een kleur”
    PREMIUM
    Ganshoren

    INTERVIEW. Pierre Kompany (74), afscheidne­mend burgemees­ter van Ganshoren: “Mijn mooiste moment? Dat de inwoners op een mens hebben gestemd, en niet op een kleur”

    De burgemeesterssjerp van de Brusselse gemeente Ganshoren geeft hij weldra door aan Jean-Paul Van Laethem, maar van een exit uit het politieke leven wil Pierre Kompany (74) nog lang niet weten. De eerste zwarte burgemeester van ons land wil zich blijven focussen op de samenwerking tussen België en Congo, maar ook – en vooral – op zijn familie. “De wil en discipline om te slagen in zijn werk: dat heeft Vincent van mij.”