De onafgewerkte parking in Zaventem ligt er al ruim een jaar hetzelfde bij.
Volledig scherm
De onafgewerkte parking in Zaventem ligt er al ruim een jaar hetzelfde bij. © Marc Baert

Ruim jaar nadat aannemer failliet ging, ligt aanleg parking nog steeds stil: “Gerechtelijke procedure tegen curator nakend”

ZaventemDe nieuwe parking naast het Quitmannplein in Zaventem, die 46 plaatsen moet tellen, is anderhalf jaar na de start van de werken nog steeds niet klaar. In december 2020 ging de aannemer failliet en sindsdien liggen de werken er tot ongenoegen van de gemeente stil.

  1. Op stap in de hipste wijk van de Brusselse Vijfhoek: deze 7 adresjes mag je als ‘Dansaertvlaming’ absoluut niet missen
    PREMIUM

    Op stap in de hipste wijk van de Brusselse Vijfhoek: deze 7 adresjes mag je als ‘Dansaert­vla­ming’ absoluut niet missen

    Ooit was het een commercieel knooppunt in de stad, met een aanlegplaats voor boten waar nu de Vismarkt ligt. De straat-en pleinnamen weerspiegelen nog steeds welke producten er toen verhandeld werden. Vandaag is de Dansaertwijk vooral bekend om de modeboetieks en de vele andere originele en innovatieve zaakjes, en heel populair onder de Vlaamse Brusselaars. Over hen werd zelfs een reeks gedraaid, te zien op Streamz. Voor die gelegenheid zetten wij enkele leuke adresjes op een rijtje.
    Brussel