BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Roemeen krijgt 2 jaar cel voor 2 diefstallen

ZaventemEen Roemeense man is veroordeeld tot 2 jaar cel voor 2 winkeldiefstallen op de luchthaven en een diefstal uit een geparkeerde wagen.

 1. Wie vermoordde mama Magali (46) en dochter Coline (17)? Faroek op zoek naar “cruciale getuige” met oranje draagtas
  Play

  Wie vermoordde mama Magali (46) en dochter Coline (17)? Faroek op zoek naar “cruciale getuige” met oranje draagtas

  Coline en haar mama werden midden in de nacht koelbloedig vermoord in hun huis in Kraainem. De moordenaar ging er nadien vandoor met hun auto. Maar wie de dader was en waarom hij moeder en dochter zo gewelddadig vermoorde, weet niemand. Nu, drie maanden later, duikt een nieuw spoor op: de politie ontdekte beelden van een cruciale getuige met een feloranje draagtas. Hij heeft mogelijk informatie die kan leiden naar de moordenaar.
 2. Directie Brussels Airlines wil maandag met bonden rond tafel zitten “om werkdruk in zomer te verlagen”: komend weekend al zeker geen acties
  Zaventem

  Directie Brussels Airlines wil maandag met bonden rond tafel zitten “om werkdruk in zomer te verlagen”: komend weekend al zeker geen acties

  De directie van Brussels Airlines heeft de vakbonden uitgenodigd om volgende week maandag rond de tafel te zitten over “maatregelen op korte termijn om de werkdruk in de zomer te verlagen”. Gisteren hadden de bonden nog aan de alarmbel getrokken omdat de directie pas op 22 augustus wilde onderhandelen. Ze dreigden met nieuwe stakingen.