Grace komt optreden op Hoogzomerfeest Zaventem
Volledig scherm
Grace komt optreden op Hoogzomerfeest Zaventem © VTM

Reserveren voor het Hoogzomerfeest kan gratis en wel nu

zaventemHet Hoogzomerfeest in Zaventem gaat door op 20 augustus en plekjes zijn nu al te reserveren. Een van de ambiancemakers zal ongetwijfeld winnares van The Voice 2021 Grace zijn. 

 1. Witte lijn op voetpaden bakent parkeerzone af, maar zorgt voor verwarring: “Is onze straat nu breder geworden?”
  Nossegem

  Witte lijn op voetpaden bakent parkeerzo­ne af, maar zorgt voor verwarring: “Is onze straat nu breder geworden?”

  Een witte lijn die de gemeente enkele dagen geleden aanbracht op de voetpaden in de Kersenbergstraat in Nossegem zorgt voor enige verwarring bij de omwonenden. “Is onze straat nu plots breder geworden ten koste van het voetpad?”, vragen ze zich af. Burgemeester Holemans zegt dat de gemeente de parkeerproblematiek hiermee wil aanpakken, maar geeft toe dat het wat verwarrend is.
 2. Bendeleden van Bruulpark riskeren tot bijna vier jaar cel voor waslijst aan feiten, waarbij geweld niet geschuwd wordt
  PREMIUM
  LEUVEN/ROTSELAAR/LUBBEEK/BOUTERSEM

  Bendeleden van Bruulpark riskeren tot bijna vier jaar cel voor waslijst aan feiten, waarbij geweld niet geschuwd wordt

  Knipoog, high five en handshake als ze de rechtszaal verlaten. Het proces tegen de bende van het Bruulpark leek weinig indruk te maken op de jongeren. Tegen hoofdbeklaagde James T. werd daarentegen wel bijna vier jaar cel gevorderd voor een waslijst aan feiten. Het gerecht probeert de bende te ontwrichten, maar dat lijkt moeilijker dan gedacht.