Dieter Cludts en Veerle Weenen van reisbureau Event Travel in Sterrebeek met hun eigen truiencollectie.
Volledig scherm
PREMIUM
Dieter Cludts en Veerle Weenen van reisbureau Event Travel in Sterrebeek met hun eigen truiencollectie. © Marc Baert

Reisbureau verkoopt behalve vakanties ook… sweaters: “In deze moeilijke tijden willen we reizen weer luchtig maken”

SterrebeekReisje boeken en ook meteen een trui kopen? Het kan voortaan bij reisbureau Event Travel in Sterrebeek. Zaakvoerders Dieter Cludts en Veerle Weenen hebben namelijk zelf sweaters ontworpen. Een gevolg van de gezondheidscrisis. “Coronamaatregelen hier, PLF-document daar: de mensen zijn het beu”, aldus Veerle. “Met onze truien met ludieke opschriften willen we het reizen weer wat luchtiger maken.”

 1. Welke gevaarlijke fietspunten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

  Welke gevaarlij­ke fietspun­ten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

  Tussen 7 en 15 mei hebben tienduizenden fietsers deelgenomen aan VeloVeilig Vlaanderen, een initiatief van HLN in samenwerking met P&V-verzekeringen. In alle Vlaamse gemeenten zijn in totaal 41.473 meldingen gemaakt van gevaarlijke fietspunten: 19.239 afzonderlijke gevaarlijke fietspunten en 22.234 bevestigingen door andere fietsers. Op de VeloVeilig-kaart kan je alle gevaarlijke fietspunten vinden, kan je nog nieuwe fietspunten plaatsen én als er een gevaarlijke fietssituatie is opgelost, dan kan je dat ook melden. Zo maken we Vlaanderen samen VeloVeilig.
 1. “18 mei blijft voor eeuwig een zwarte dag”: Kumar (39) blikt na één jaar terug op drieste aanval in voedingswinkel
  PREMIUM
  Zaventem

  “18 mei blijft voor eeuwig een zwarte dag”: Kumar (39) blikt na één jaar terug op drieste aanval in voedings­win­kel

  Vandaag is het dag op dag één jaar geleden dat Mohit Kumar Puni (39) op een drieste wijze overvallen werd in zijn voedingswinkel in de Vilvoordelaan in Zaventem. Een koppel sloeg hem tientallen keren met een koevoet om uiteindelijk naar een klein spaarpotje te graaien. Een jaar later is er nog geen spoor naar de daders. “Was ik een toevallig slachtoffer of hadden ze het echt op mij gemunt? Ik zal het mogelijk nooit weten”, aldus Kumar.