BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Portugees smokkelt 3 kilo heroïne: 36 maanden cel

ZaventemEen 25-jarige Portugees is veroordeeld tot 36 maanden cel voor het smokkelen van heroïne. De man werd begin april opgepakt op de luchthaven. 

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. Red Ant Racing met niet minder dan drie Porsche’s naar 24 uur van Zolder, waaronder één voor vader en zonen Redant
  autosport

  Red Ant Racing met niet minder dan drie Porsche’s naar 24 uur van Zolder, waaronder één voor vader en zonen Redant

  Het seizoen van het Belcar Endurance Championship gaat stilaan naar zijn einde toe, maar één grote afspraak voor de seizoensfinale in oktober staat nog op de kalender: de 43ste editie van de 24 uur van Zolder. Deze uithoudingsrace staat bekend als één van de hardste ter wereld voor mens en machine. Red Ant Racing gaat de uitdaging met maar liefst drie Porsche’s aan: twee Porsche’s 992 GT3 Cup en één Porsche Cayman GT4. De ambities zijn duidelijk: zowel algemeen als in de klasse GTA en GTB zo goed mogelijk presteren.
 2. Win jij de nieuwe sportbar? Eurovolleycenter Vilvoorde gaat voor nieuw elan
  PREMIUM
  vilvoorde

  Win jij de nieuwe sportbar? Eurovolley­cen­ter Vilvoorde gaat voor nieuw elan

  Het Eurovolleycenter in Vilvoorde moet meer worden dan een Volleybalcentrum. Bedrijven zijn meer dan ooit welkom en jongeren krijgen kansen, terwijl de vernieuwing van de infrastructuur een stevige boost krijgt. Een hele boterham dus. En als toppunt kan je als jonge uitbater zomaar even de sportbar winnen. “De leuze een gezonde geest in een gezond lichaam moet hier centraal staan. Tegelijk willen we ontwikkelingsmogelijkheden en kansen bieden aan jonge mensen.”