De werkgroep achter Pop@Park.
Volledig scherm
De werkgroep achter Pop@Park. © rv

Pop@Park keert terug na jaar afwezigheid door corona: High Hi en De Kreuners headliners

ZaventemNa een jaar afwezigheid door het coronavirus wordt Pop@Park in het gemeentelijk Park Mariadal in Zaventem dit jaar wel georganiseerd, traditiegetrouw op 15 augustus. De volledige affiche van vorig jaar werd verplaatst naar dit jaar. Er staan trouwens niet alleen optredens op het programma, want de traditionele jogging ‘Dwars door Zaventem’ en Kids@Park keren ook terug. Voor het eerst moeten tickets besteld worden.

 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 1. Zaven Yagan en SKV Zwevezele blijven op kop na zege tegen SK Ronse: “Lastige partij tot goed einde gebracht”
  VOETBAL TWEEDE NATIONALE A

  Zaven Yagan en SKV Zwevezele blijven op kop na zege tegen SK Ronse: “Lastige partij tot goed einde gebracht”

  Tweedenationaler SKV Zwevezele liet ook op speeldag 7 geen steek vallen en stuurde een solied verdedigend SK Ronse met 1-0-verliescijfers huiswaarts. In de strijd om de eerste periode doen de troepen van coach Hans Cornelis een uitstekende zaak, want de Zwevezelenaars hebben nu een bonus van respectievelijk 2 en 3 punten op VK Ninove en Olsa Brakel.
 2. Tweede opzettelijke brandstichting in twee weken: Hotel Campanile lijdt enorm veel schade maar geen gewonden
  Zaventem

  Tweede opzettelij­ke brandstich­ting in twee weken: Hotel Campanile lijdt enorm veel schade maar geen gewonden

  Er heeft gisterenavond een hevige uitslaande brand gewoed in het hotel Campanile aan de Excelsiorlaan in Zaventem. Een buurtbewoner filmde het incident. Op het moment van de brand stond het gebouw leeg voor renovatiewerken. Er waren dus geen gewonden. De brand blijkt aangestoken te zijn. Twee weken geleden nog werd er in de buurt een kantoorgebouw in brand gestoken.