De nieuwe lokalen van Chiro Mik Mak worden in het Zeenpark gebouwd.
Volledig scherm
De nieuwe lokalen van Chiro Mik Mak worden in het Zeenpark gebouwd. © Frisomat

Plannen nieuwe Chirolokalen klaar: gemeente maakt 1,4 miljoen euro vrij

SterrebeekHet schepencollege heeft de plannen voor de bouw van nieuwe Chirolokalen in het Zeenpark in Sterrebeek goedgekeurd. De gemeente maakt 1,4 miljoen euro vrij voor de nieuwe lokalen van Chiro Mik Mak. De eerste steen moet in het voorjaar gelegd worden zodat de werken eind volgend jaar afgerond kunnen worden.

 1. Van een literair festival in Brussel tot een dartstoernooi in Schepdaal: vijf tips voor een geslaagd weekend in Brussel, de Rand en het Pajottenland
  PREMIUM

  Van een literair festival in Brussel tot een dartstoer­nooi in Schepdaal: vijf tips voor een geslaagd weekend in Brussel, de Rand en het Pajotten­land

  Het weekend staat weer voor de deur, en er valt weer heel wat te beleven in de buurt. Nog geen plannen voor het weekend van 25 en 26 maart? Wij bezorgen je maar al te graag wat inspiratie. Van een internationaal vermaard literatuurfestival in Brussel tot een dartstoernooi in Schepdaal, check hier onze tips voor een gevuld weekend in Brussel, de Rand en het Pajottenland.
  Brussel
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 3. Bestuurster raakt gewond nadat voertuig vuur vat op parking

  Bestuur­ster raakt gewond nadat voertuig vuur vat op parking

  Langs de Leuvensesteenweg in Kortenberg heeft een voertuig om nog onduidelijke reden vuur gevat, vlak bij dierenartspraktijk Akuut. De hulpdiensten werden verwittigd en de brandweer kreeg het vuur onder controle, maar het voertuig brandde uit. De bestuurster raakte gewond en werd overgebracht naar het ziekenhuis. De oorzaak van de brand is momenteel nog onduidelijk. Het doorgaand verkeer liep omwille van de interventie vertraging op.
  Kortenberg
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.