Illustratiebeeld Brussels Airlines.
Volledig scherm
Illustratiebeeld Brussels Airlines. © BELGA_HANDOUT

Piloot wordt vlak na opstijgen onwel: vliegtuig Brussels Airlines keert meteen terug naar Zaventem

ZaventemEen vliegtuig van Brussels Airlines is maandagmiddag meteen na het opstijgen richting Accra, de hoofdstad van Ghana, teruggekeerd naar Brussels Airport. De piloot werd onwel, waarop beslist werd om terug naar Zaventem te keren.

 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Vijfde podium, nachttreinen naar grote steden en nóg milieuvriendelijker: deze ambities heeft Paradise City in 2022
  PREMIUM
  Perk

  Vijfde podium, nachttrei­nen naar grote steden en nóg milieu­vrien­de­lij­ker: deze ambities heeft Paradise City in 2022

  25.500 bezoekers telde Paradise City – één van de eerste festivals na de coronapauze – midden augustus vorig jaar en dus kijkt de organisatie al reikhalzend uit naar de zevende editie, die op 1, 2 en 3 juli in Perk plaatsvindt. Met hun ‘Nieuwjaarsambities’ maken organisatoren Gilles De Decker en Dimitri Verschueren ook meteen duidelijk dat ze grootse plannen hebben. Van nachttreinen tot een extra podium.