De organisatie van de Pattencross staat voor de dertiende editie.
Volledig scherm
De organisatie van de Pattencross staat voor de dertiende editie. © Marc Baert

Patattencross is aan 13de editie toe: ongewijzigd parcours en Yves Segers als sfeermaker

NossegemOp zaterdag 8 en zondag 9 oktober organiseert de vzw Sport & Steun Nossegem voor de dertiende keer de Patattencross. In de buurt van de voetbalvelden van SK Nossegem worden een heel weekend lang verschillende veldritwedstrijden gereden. Zondag sluit Yves Segers het feestweekend af.

 1. BIN Hotel moet toenemende criminaliteit in hotels inperken: “Veiligere omgeving voor onze klanten creëren”
  PREMIUM
  Diegem

  BIN Hotel moet toenemende criminali­teit in hotels inperken: “Veiligere omgeving voor onze klanten creëren”

  Diefstallen in de lobbyruimte, gauwdiefstallen, inbraken in kamers en vandalisme: de hotels in Diegem krijgen steeds vaker met criminaliteit te maken. Daarom wordt nu samen met politiezone VIMA een BIN Hotel opgericht. Via dat buurtinformatienetwerk kunnen hotels mekaar op de hoogte brengen wanneer criminelen actief zijn. “En zo zal de politie ook sneller kunnen ingrijpen”, klinkt het. Hotelgasten blijken namelijk een aantrekkelijk doelwit te zijn voor gauwdieven.
 2. Zeker 400 vluchtelingen in gekraakt kantoorgebouw, buurtbewoners ongerust: “Mijn voordeur blijft nu zelfs overdag op slot”
  PREMIUM
  Sint-Stevens-Woluwe

  Zeker 400 vluchtelin­gen in gekraakt kantoorge­bouw, buurtbewo­ners ongerust: “Mijn voordeur blijft nu zelfs overdag op slot”

  De bewoners van een appartementsgebouw langs het Woluwedal in Sint-Stevens-Woluwe zijn ongerust nu een kantoorgebouw in hun buurt door zowat 400 vluchtelingen gekraakt werd. Meerdere vluchtelingen vroegen de bewoners al of ze hun kleren in het pand mogen wassen. “Ik raad iedereen aan om ’s avonds binnen te blijven”, klinkt het. Ondertussen is wel beslist dat de krakers het gebouw volgende week vrijdag moeten verlaten.
 3. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.