Archiefbeeld van de Parkfeesten in Sterrebeek.
Volledig scherm
Archiefbeeld van de Parkfeesten in Sterrebeek. © Dieter Nijs

Parkfeesten keren terug met acrobatie, opera en dansacts

SterrebeekOp zondag 26 juni vinden op het kasteeldomein in Sterrebeek de Parkfeesten van de vereniging De Rollewagen plaats. De gemeente zorgt er mee voor een historische beleving.

 1. Van dorpsfeesten en mountainbiketochten tot kermis: vijf tips voor het Pajottenland, Zennevallei, Vlaamse Rand en Brussel
  PREMIUM
  Regio

  Van dorpsfees­ten en mountainbi­ke­t­och­ten tot kermis: vijf tips voor het Pajotten­land, Zenneval­lei, Vlaamse Rand en Brussel

  Het belooft opnieuw een stralend weekend te worden met gelukkig minder hete temperaturen dan afgelopen weekend. Ideaal om er in eigen streek nog eens op uit te trekken. Traditiegetrouw tijdens de zomeravond valt er weer heel wat te beleven. Wij selecteren voor jou vijf tips uit het Pajottenland, de Zennevallei, de Vlaamse Rand en Brussel op 20 en 21 augustus.
 2. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.