Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Baert Marc

Oudere man verliest kat in woningbrand

Sint-Stevens-WoluweOp het Burgemeester W. Servranckxplein in Sint-Stevens-Woluwe is dinsdagmiddag een brand ontstaan in de keuken van een bejaardenwoning. De bewoner overleefde de brand.

 1. Naima laat iedereen meegenieten van haar keuken in de Leuvensestraat: “Eindelijk een plek om echt Marokkaans te eten”
  PREMIUM

  Naima laat iedereen meegenie­ten van haar keuken in de Leuvense­straat: “Eindelijk een plek om echt Marokkaans te eten”

  Begin maart verhuisde het START.huis naar een nieuwe plek. In het statige Ortshuis vind je enkele starters die onder de vleugels van de stad hun eerste stappen als zelfstandigen kunnen zetten, zonder daarbij te grote financiële risico’s te lopen. Bij het START.huis hoort sindsdien ook een horecazaak. Bij Naima kun je terecht voor de echte Marokkaanse keuken. “De reacties zijn super. Iets als dit misten we nog in de stad.”
  Vilvoorde
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  4

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 1. Nieuw monsterproces in aantocht: 124 personen en 4 firma’s betrokken bij ‘grootste drugsbende ooit’
  PREMIUM

  Nieuw monsterpro­ces in aantocht: 124 personen en 4 firma’s betrokken bij ‘grootste drugsbende ooit’

  Het federaal parket wil maar liefst 124 personen en 4 firma’s voor de rechter brengen in het onderzoek naar een criminele organisatie die op grote schaal cocaïne invoerde van Ecuador naar Europa. Het proces is een gevolg van het Sky ECC-onderzoek in Brussel, dat in oktober 2021 leidde tot 114 huiszoekingen waarbij 64 mensen werden opgepakt. Het wordt het grootste proces dat ooit in ons land heeft plaatsgevonden. En zeggen dat alles begon bij een futiel brandje in een Brusselse flat.
  Brussel