Het leegstaand pand in de Belgicastraat waar het gevecht uitbrak
Volledig scherm
Het leegstaand pand in de Belgicastraat waar het gevecht uitbrak © Marc Baert

Ook derde verdachte in ‘kraakpandstrijd’ blijft in cel

ZaventemOok de derde verdachte die betrokken zou zijn geweest bij een fataal afgelopen ruzie tussen twee groepen bewoners van kraakpanden blijft in de cel. Eerder werd de aanhouding van 2 anderen bevestigd.

 1. Na anderhalf jaar heeft Zaventem opnieuw een jeugdhuis: Terminal T zwaait deuren komend weekend open
  Zaventem

  Na anderhalf jaar heeft Zaventem opnieuw een jeugdhuis: Terminal T zwaait deuren komend weekend open

  Goed nieuws voor de Zaventemse jeugd, want nu vrijdag opent Terminal T haar deuren. Na een turbulente periode en een sluiting van anderhalf jaar heeft de luchthavengemeente daarmee opnieuw een jeugdhuis. Komend weekend is Terminal T al meteen drie dagen open, met onder meer een ‘Koerfeest’ en een barbecue. “We staan te popelen om de jeugd opnieuw te kunnen ontvangen”, klinkt het.
 2. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.