Emma Meesseman legde de laatste honderden meters richting de luchthaven dinsdag te voet af.
Volledig scherm
Emma Meesseman legde de laatste honderden meters richting de luchthaven dinsdag te voet af. © Marc Baert

Ook Belgian Cat Emma Meesseman te voet naar luchthaven: “Mama kroop dan maar achter stuur van mijn wagen”

ZaventemDoor de actie van de politievakbonden rond Brussels Airport moest topbasketbalster Emma Meesseman een stuk te voet naar de luchthaven zodat ze haar vlucht naar Rusland niet zou missen. “Ik had geen andere optie, want de snelweg is helemaal geblokkeerd”, vertelde ze.

 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 2. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.