Schepenen Hamid Akaychouh (links) en Dirk Philips aan de nieuwe locatie van de kantoren en het onthaal van het Huis van het Kind en de integratiedienst.
Volledig scherm
Schepenen Hamid Akaychouh (links) en Dirk Philips aan de nieuwe locatie van de kantoren en het onthaal van het Huis van het Kind en de integratiedienst. © rv

Onthaal integratiedienst en Huis van het Kind verhuizen naar Zavelpand, groepsactiviteiten blijven in Quinkenstraat

ZaventemNa Nieuwjaar krijgen het onthaal en de kantoren van de diensten integratie en het Huis van het Kind onderdak in het Zavelpand in de Stationsstraat in Zaventem. De groepsactiviteiten blijven wel in de Quinkenstraat plaatsvinden.

 1. MOST WANTED. Félix Omoregie, vrouwenhandelaar voor de prostitutiebuurt: “Natúúrlijk ronselt hij in Nigeria nog volop meisjes”
  PREMIUM

  MOST WANTED. Félix Omoregie, vrouwenhan­de­laar voor de prostitu­tie­buurt: “Natúúrlijk ronselt hij in Nigeria nog volop meisjes”

  Voodoopraktijken, gedwongen abortussen en niets ontziend geweld. Mensenhandelaar Félix Omoregie heeft minstens zes – maar wellicht véél meer – Nigeriaanse vrouwen in de prostitutie gestort. “Ik werd tweemaal zwanger en moest even vaak een gedwongen abortus ondergaan.” Een portret en bloedstollende getuigenissen van slachtoffers over hoe Félix Omoregie te werk gaat, nog altijd trouwens.
  Brussel
 2. Van een literair festival in Brussel tot een dartstoernooi in Schepdaal: vijf tips voor een geslaagd weekend in Brussel, de Rand en het Pajottenland
  PREMIUM

  Van een literair festival in Brussel tot een dartstoer­nooi in Schepdaal: vijf tips voor een geslaagd weekend in Brussel, de Rand en het Pajotten­land

  Het weekend staat weer voor de deur, en er valt weer heel wat te beleven in de buurt. Nog geen plannen voor het weekend van 25 en 26 maart? Wij bezorgen je maar al te graag wat inspiratie. Van een internationaal vermaard literatuurfestival in Brussel tot een dartstoernooi in Schepdaal, check hier onze tips voor een gevuld weekend in Brussel, de Rand en het Pajottenland.
  Brussel