De vrijwilligers van het Tweedekanshoekje hopen zo snel mogelijk duidelijkheid te krijgen over hun toekomst.
Volledig scherm
De vrijwilligers van het Tweedekanshoekje hopen zo snel mogelijk duidelijkheid te krijgen over hun toekomst. © Dieter Nijs

Nog geen oplossing voor Tweedekanshoekje: “Maar ten laatste midden december duidelijkheid”

Nog drie keer kunnen de vrijwilligers de deuren van hun kringloopwinkel Tweedekanshoekje in het voormalige vredegerecht in de Vilvoordelaan in Zaventem openen, maar na 14 december moeten ze noodgedwongen verhuizen. Naar waar is nog niet duidelijk. “Maar ten laatste midden december hakken we de knoop door”, zegt burgemeester Ingrid Holemans (Open Vld).

0 reacties

 1. Beschermde en 102 jaar oude Villa Coppin te koop, maar u moet er wel wat voor neertellen: “Misschien wel mooiste woning van Zaventem”
  PREMIUM
  Zaventem

  Beschermde en 102 jaar oude Villa Coppin te koop, maar u moet er wel wat voor neertellen: “Misschien wel mooiste woning van Zaventem”

  De ruim 100 jaar oude en beschermde Villa Coppin in de Vilvoordelaan in Zaventem staat sinds vrijdag te koop. Voor 3 miljoen euro zijn het prachtige pand, dat vandaag nog bewoond is door een 82-jarige vrouw, het koetshuis en de achterliggende bungalow misschien wel van jou. Maar wat is er zo speciaal aan Villa Coppin en wat mag de toekomstige koper ermee aanvangen?
 2. RESTOTIP. N’Joy Bagels verrast met bijzondere bagels in Halle: “Jong en oud vindt ongetwijfeld iets op onze kaart”
  PREMIUM
  Halle

  RESTOTIP. N’Joy Bagels verrast met bijzondere bagels in Halle: “Jong en oud vindt ongetwij­feld iets op onze kaart”

  Julien (32) en Olivia Guerin (25) maken hun droom waar en openen in Halle N’Joy Bagels. Kwaliteit staat boven alles en dus maken broer en zus zowat alle gerechten in huis. Julien bedenkt bijzondere combinaties voor de bagels en Olivia spitst zich toe op de desserts en zoetigheden. Het duo hoopt in hun zaak jong en oud te verleiden op de Brusselsesteenweg.