De nieuwe piste in het Zeenpark ligt er drassig bij.
Volledig scherm
De nieuwe piste in het Zeenpark ligt er drassig bij. © Foto Lukas

Nieuwe Finse piste bezorgt joggers natte voeten

STERREBEEKVerschillende joggers hebben de voorbije dagen geklaagd over natte voeten toen ze op de pas aangelegde Finse piste in het Zeenpark in Sterrebeek gingen lopen. Sommigen stonden zelfs tot hun enkels in het water. "De Finse piste is dan ook nog niet volledig klaar", zegt schepen Luk Vander Elst. "Op verschillende plaatsen komt nog extra drainage."

 1. 
GRUUN stopt met koffiebar na klacht van ‘bovenbuur’: “Straf, want de man is hier eigenlijk nooit”
  PREMIUM

  GRUUN stopt met koffiebar na klacht van ‘bovenbuur’: “Straf, want de man is hier eigenlijk nooit”

  Na bijna vijf jaar komt er een eind aan de hippe koffiebar van GRUUN. Na een klacht van een bovenbuur, oordeelde het vredegerecht dat het horecagedeelte de deuren moet sluiten waardoor dus enkel het nog de plantenwinkel van GRUUN verder kan blijven bestaan. “Heel jammer dat wij de dupe zijn van een geschil waar we zelf niets aan kunnen doen”, klinkt het. “Al opent dit ook deuren.”
  Brussel
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.