De brandweer moest dinsdagavond een bedrijfsbrand blussen
Volledig scherm
De brandweer moest dinsdagavond een bedrijfsbrand blussen © Brandweer Vlaams-Brabant West

Na vechtpartij met dodelijke afloop wordt industriezone nu opgeschrikt door brandstichting: derde verdieping kantoorgebouw vernield

ZaventemIn een kantoorgebouw in de Belgicastraat in Zaventem is de derde verdieping dinsdagavond zwaar beschadigd geraakt door een brand. Een bewaker merkte het vuur op en verwittigde de hulpdiensten. Er vielen geen slachtoffers. Volgens het parket werd het vuur bij de firma Devoteam aangestoken. Vorig jaar viel er in dezelfde straat ook een dode bij een zware vechtpartij in een leegstaand pand.

  1. Geen sneeuwklassen door corona, dus plaatst gemeenteschool maar schaatsbaan op speelplaats: “Veel leuker dan op schoolbank te zitten”
    Play
    Sint-Stevens-Woluwe

    Geen sneeuwklas­sen door corona, dus plaatst gemeente­school maar schaats­baan op speel­plaats: “Veel leuker dan op schoolbank te zitten”

    In de gemeenteschool van Sint-Stevens-Woluwe kan er deze week behalve gerekend ook… geschaatst worden. Omdat de zesdejaars hun sneeuwklassen door het coronavirus in het water zagen vallen, besliste de school een ecologische schaatsbaan te plaatsen. Leerlingen kunnen er in kleine groepjes schaatsen en ook ouders zijn er welkom. “Een gigantisch succes, want de schaatsbaan zit stampvol”, zegt directrice Caroline Verfaillie.