Vlaams mobiliteitsminister Lydia Peeters opende de nieuwe fietstunnel in Sint-Stevens-Woluwe.
Volledig scherm
Vlaams mobiliteitsminister Lydia Peeters opende de nieuwe fietstunnel in Sint-Stevens-Woluwe. © Marc Baert

Minister Peeters opent fietstunnel aan Woluwedal: fietsers kunnen drukke Leuvensesteenweg voortaan veilig oversteken

Sint-Stevens-Woluwe/KraainemFietsers kunnen voortaan veilig de Leuvensesteenweg in het Woluwedal in Sint-Stevens-Woluwe oversteken. Onder de drukke steenweg werd immers een fietstunnel geopend. Die verbindt de Vlaamse rand met het Brussels gewest via fietssnelweg F202.

 1. ’t Volkshuis opent met 6 maanden vertraging: “We staan te popelen om eindelijk onze eerste pintjes te serveren”
  PREMIUM
  Zaventem

  ’t Volkshuis opent met 6 maanden vertraging: “We staan te popelen om eindelijk onze eerste pintjes te serveren”

  Met zes maanden vertraging – het coronavirus dwarsboomde de opening begin november – ontvangen Peter Thiry (49) en Bart Geirnaert (50) zaterdag voor het eerst klanten op het terras van café ’t Volkshuis in het centrum van Zaventem. Het terras wordt donderdag dan wel pas geleverd, toch zijn de boezemvrienden klaar voor de opening. “Hier hebben we lang naar uitgekeken”, klinkt het.
 2. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"