Marc Baert
Volledig scherm
© Marc Baert

Man smokkelt cocaïne in flessen wijn: 36 maanden cel (maar zit hij die ooit uit?)

ZaventemEen Nederlander is veroordeeld tot 36 maanden cel voor het smokkelen van drugs. De man kon wel ontkomen vooraleer zijn smokkelpraktijken duidelijk werden. Daarom werd hij bij verstek veroordeeld.

 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 2. Na anderhalf jaar heeft Zaventem opnieuw een jeugdhuis: Terminal T zwaait deuren komend weekend open
  Zaventem

  Na anderhalf jaar heeft Zaventem opnieuw een jeugdhuis: Terminal T zwaait deuren komend weekend open

  Goed nieuws voor de Zaventemse jeugd, want nu vrijdag opent Terminal T haar deuren. Na een turbulente periode en een sluiting van anderhalf jaar heeft de luchthavengemeente daarmee opnieuw een jeugdhuis. Komend weekend is Terminal T al meteen drie dagen open, met onder meer een ‘Koerfeest’ en een barbecue. “We staan te popelen om de jeugd opnieuw te kunnen ontvangen”, klinkt het.