De man werd op de luchthaven tegengehouden
Volledig scherm
De man werd op de luchthaven tegengehouden © BELGA

Man riskeert 36 maanden cel voor smokkelen van neefje (?) en twee onbekende vrouwen

ZaventemEen Senegalese man riskeert 36 maanden voor mensensmokkel. De man reisde van Senegal naar ons land in het gezelschap van een jongen en twee vrouwen. “Dat was mijn neefje die ik op vraag van zijn moeder een beter leven in Duitsland wilde bezorgen”, klonk het.

 1. Fietsers krijgen volledige rijstrook op brug als tijdelijk tweerichtingsfietspad tijdens werkzaamheden Heldenplein
  vilvoorde

  Fietsers krijgen volledige rijstrook op brug als tijdelijk tweerich­tings­fiets­pad tijdens werkzaamhe­den Helden­plein

  De subwerven voor de herinrichting ven het Heldenplein strekken zich verder uit. Dat is ter hoogte van rotonde Kassei en de verbinding met de Brusselsesteenweg én aan het kruispunt met de Schaarbeeklei. Om de zwakke weggebruiker een volwaardige plek te geven tijdens de werkzaamheden, die ook een volgende fase ingaan, staan een aantal wijzigingen op til.
 2. Controleactie op (malafide) luchthavenparkings: “Grootste slachtoffers zijn onschuldige reizigers die denken een veilige parking gevonden te hebben”
  Machelen

  Controleac­tie op (malafide) luchthaven­par­kings: “Grootste slachtof­fers zijn onschuldi­ge reizigers die denken een veilige parking gevonden te hebben”

  Op woensdag 28 september organiseerde de politiezone VIMA (Vilvoorde/Machelen) samen met de Federale Politie van de luchthaven (LPA) een grootschalige controleactie op verschillende luchthavenparkings. Daarbij werden 25 inbreuken vastgesteld, voornamelijk voor op de arbeidswetgeving. Malafide parkings worden stilaan een plaag en de politie roept reizigers op om voorzorgsmaatregelen te nemen.