De man dacht de agenten te slim af te zijn.
Volledig scherm
De man dacht de agenten te slim af te zijn. © Baert

Man geeft zich uit voor zijn broer om verkeersboete te ontlopen: “Hij wist echter niet dat die geseind stond”

ZaventemEen 35-jarige man uit Schaarbeek dacht de politie te slim af te zijn. Toen hij werd tegengehouden omdat hij zijn gordel niet droeg, deed hij zichzelf voor als zijn broer. Wat hij echter niet wist, was dat deze geseind stond, waardoor exact dat gebeurde wat hij wilde vermijden: een arrestatie en fikse boete.

 1. Lot van oudste C-130 verhit gemoederen tot ver buiten Steenokkerzeel: “Deze levende legende verdient toch een logische rustplaats?”
  Melsbroek

  Lot van oudste C-130 verhit gemoederen tot ver buiten Steenokker­zeel: “Deze levende legende verdient toch een logische rustplaats?”

  De beslissing van Defensieminister Dedonder (PS) om de oudste C-130 een definitieve rustplaats in Bevekom en niet in Melsbroek te geven, doet nu ook buiten Steenokkerzeel stof opwaaien. Onder meer federale parlementsleden Tim Vandenput (Open Vld) en Theo Francken (N-VA) hoopten de minister woensdag vergeefs tijdens de Commissie Defensie op andere gedachten te brengen. “De laatste optie is een bescherming.”
 1. "Ik heb er vrede mee dat ik mijn geld nooit zal terugzien": Stefan heeft voor 196 miljoen euro bitcoins, maar vergat paswoord
  Play

  "Ik heb er vrede mee dat ik mijn geld nooit zal terugzien": Stefan heeft voor 196 miljoen euro bitcoins, maar vergat paswoord

 2. Honderden jongeren starten enorm sneeuwballengevecht, ondanks lockdown
  Play

  Honderden jongeren starten enorm sneeuwbal­len­ge­vecht, ondanks lockdown