Lukas Stallaerts
Volledig scherm
© Lukas Stallaerts

Man door het lint in asielcentrum: “Plassen in cel en in broek, obscene gebaren en spuwen en slaan naar agenten”

ZaventemEen man heeft afgelopen zomer in het asielcentrum van Zaventem voor grote problemen gezorgd. Niet alleen stelde hij zich aan tegen medebewoners maar ook ging hij volledig door het lint tegen de politie.

 1. Alles wat u moet weten over de heraanleg van het gevaarlijk kruispunt waar Familie-actrice zwaargewond raakte: vanaf maandag aanzienlijke hinder door werken
  PREMIUM
  Steenokkerzeel

  Alles wat u moet weten over de heraanleg van het gevaarlijk kruispunt waar Familie-actrice zwaarge­wond raakte: vanaf maandag aanzienlij­ke hinder door werken

  Maandag start het Agentschap Wegen en Verkeer met werken op het kruispunt van de Haachtsesteenweg met de Tervuursesteenweg in Steenokkerzeel. Dat kruispunt, waar voormalig Familie-actrice Silvia Claes drie jaar geleden zwaargewond geraakte, wordt eindelijk conflictvrij gemaakt. Wegen en Verkeer waarschuwt wel voor aanzienlijke hinder tot de tweede helft van januari. Een overzicht.
 2. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.