Traiteur André Claessens met de vouchers die op de maaltijden gekleefd zullen worden. Met zo'n voucher kunnen klanten een gratis consumptie in café De Tinnen Pot nuttigen.
Volledig scherm
Traiteur André Claessens met de vouchers die op de maaltijden gekleefd zullen worden. Met zo'n voucher kunnen klanten een gratis consumptie in café De Tinnen Pot nuttigen. © Nijs

Maaltijd van traiteur André Claessens kopen? Gratis pintje in café De Tinnen Pot

Om Marc De Cock en Agnes Vanhamme, de uitbaters van café De Tinnen Pot in Nossegem, een financieel duwtje in de rug te geven, deelt traiteur André Claessens tweehonderd vouchers voor een gratis pintje in de kroeg uit. Wie een maaltijd van de traiteur koopt, maakt kans op zo’n voucher.

  1. Jaar nadat gemeente jeugdhuis verzegelde, kan jeugd er vanaf eind juni opnieuw terecht: “Focus ligt niet enkel op fuiven”
    PREMIUM
    Zaventem

    Jaar nadat gemeente jeugdhuis verzegelde, kan jeugd er vanaf eind juni opnieuw terecht: “Focus ligt niet enkel op fuiven”

    Een jaar nadat het schepencollege van Zaventem jeugdhuis Basement verzegelde omdat het toenmalige bestuur een lockdownfeestje wilde organiseren en nadien volgens de gemeente ook niet in dialoog wilde gaan, kan de jeugd eind juni opnieuw terecht in het jeugdhuis. Niet alleen met een nieuwe naam – Terminal T - maar ook met een nieuw bestuur. “We willen een bredere waaier van jongeren aanspreken”, klinkt het.