De man zocht actief naar doelwitten op de luchthaven
Volledig scherm
De man zocht actief naar doelwitten op de luchthaven © Marc Baert

Luchthavendief kan zich niet inhouden... en loopt tegen de lamp

ZaventemEen man die meermaals bagage stal van reizigers riskeert 1 jaar cel. Uiteindelijk deden de beveiligingscamera’s de man de das om.

 1. Fans en familie juichen Noor Vidts naar de eindmeet: “Ik voelde mijn maag krimpen van spanning. Zo’n knappe prestatie!”
  vilvoorde

  Fans en familie juichen Noor Vidts naar de eindmeet: “Ik voelde mijn maag krimpen van spanning. Zo’n knappe prestatie!”

  Spanning en applaus vulde de Vilvoordse atletiekclub VAC deze namiddag. Daar verzamelden fans, kennissen en trainers om samen ‘hun’ Noor Vidts naar de eindstreep te supporteren. “Ze is een ambassadrice van de stad en van haar sport”, klonk het. Ondanks dat haar knappe prestatie van 2:09:05 op de 800 meter, net niet voldoende was voor olympisch brons op de zevenkamp, was iedereen heel positief: “Ze deed het fantastisch, en dit is nog maar het begin!”
 2. Waalse gemeenten verbieden scoutskampen op laatste moment door noodweer: “Gelukkig snel oplossing gevonden”
  Zaventem/Tervuren

  Waalse gemeenten verbieden scoutskam­pen op laatste moment door noodweer: “Gelukkig snel oplossing gevonden”

  Heel even zaten de scoutsverenigingen van Zaventem en Tervuren met de handen in het haar, want door het noodweer in Wallonië lieten de lokale overheden van respectievelijk Hotton en Couvin weten dat ze er niet op kamp mogen. Maar na oproepen op sociale media vonden beide jeugdbewegingen al snel een alternatief. Bij de scouts van Tervuren zijn ze ondertussen zelfs al bezig met de opbouw van het kamp.