Zaventems burgemeester Ingrid Holemans, CEO van Brussels Airport Arnaud Feist (midden) en gedeputeerde Tom Dehaene openden het fietspad tussen de F3 en de luchthaven.
Volledig scherm
Zaventems burgemeester Ingrid Holemans, CEO van Brussels Airport Arnaud Feist (midden) en gedeputeerde Tom Dehaene openden het fietspad tussen de F3 en de luchthaven. © Robby Dierickx

Luchthaven dankzij S-Bocht vlot bereikbaar met fiets: “Opening op ideale moment nu inwoners voor vaccin naar Skyhall moeten”

ZaventemDe luchthaven van Zaventem is voortaan vlot bereikbaar met de fiets. Dankzij de S-bocht – een aftakking van de belangrijke F3-fietssnelweg tussen Leuven en Brussel – kunnen werknemers en passagiers op een veilige manier naar Brussels Airport fietsen. Maar ook voor omwonenden komt de fietsverbinding op het juiste moment nu ze voor hun coronaprikje naar het vaccinatiecentrum in de Skyhall moeten.

 1. In beroep strenge straffen gevorderd voor bende die via luchthaven drugs smokkelde
  Zaventem

  In beroep strenge straffen gevorderd voor bende die via luchthaven drugs smokkelde

  Het Brusselse parket-generaal heeft voor het Brusselse hof van beroep gevangenisstraffen van 5 tot 15 jaar gevorderd tegen acht personen die betrokken zouden geweest zijn bij jarenlange drugsmokkel. Zeven van hen zouden deel uitgemaakt hebben van vier criminele organisaties die jarenlang grote ladingen hasj, cocaïne en heroïne het land zouden binnengesmokkeld hebben. Daarvoor maakten de organisaties onder meer gebruik van een importbedrijf van exotische groenten en fruit die actief was op goederenluchthaven Brucargo. De zaakvoerder van dat bedrijf was de achtste verdachte.
 1. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije

 2. Legendarische Ferrari F40 gaat volledig in vlammen op
  Play

  Legendari­sche Ferrari F40 gaat volledig in vlammen op