De politie legt de koffietafel stil in de Joseph D'Hondtstraat in Nossegem.
Volledig scherm
De politie legt de koffietafel stil in de Joseph D'Hondtstraat in Nossegem. © Marc Baert

Lockdownfeest in woning blijkt koffietafel: één rouwende ontkomt, 68 anderen krijgen pv

NossegemIn een woning in het Vlaams-Brabantse Nossegem bij Zaventem heeft de politie zaterdagmiddag een koffietafel met 69 rouwenden stilgelegd. Eén van hen kon ontkomen, de 68 anderen mogen zich aan een boete verwachten of moeten voor de rechter verschijnen. Opvallend: enkele aanwezigen werden eerder al betrapt op het niet-naleven van de maatregelen.

 1. Gemeenteschool De Regenboog sluit aantal klassen na 40 coronabesmettingen: “Ook alle vrijetijdsactiviteiten in Kortenberg worden afgelast”
  Kortenberg

  Gemeente­school De Regenboog sluit aantal klassen na 40 coronabe­smet­tin­gen: “Ook alle vrijetijds­ac­ti­vi­tei­ten in Kortenberg worden afgelast”

  Gemeenteschool De Regenboog in Kortenberg zal dinsdag weer openen, maar een aantal klassen zullen wel voor minstens een week sluiten. In totaal zijn er nu al 40 besmettingen vastgesteld na een uitbraak van het coronavirus. “Alle vrijetijdsactiviteiten in Kortenberg, die in groep buiten de gezinsbubbel plaatsvinden, worden voorlopig afgelast tot en met zondag 28 februari”, stelt burgemeester Alexandra Thienpont.
 1. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven

 2. Gefrustreerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugddienst Tessenderlo
  Play

  Gefrus­treerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugd­dienst Tessender­lo