Burgemeester Ingrid Holemans voor kinderdagverblijf Jannemieke in Zaventem.
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Ingrid Holemans voor kinderdagverblijf Jannemieke in Zaventem. © Dieter Nijs

Inwoners kunnen zelf investeren in zonnepanelen op kinderdagverblijf Jannemieke

De inwoners van Zaventem die zelf geen zonnepanelen op hun dak kunnen leggen, kunnen binnenkort wel mee investeren in zonnepanelen die op het dak van kinderdagverblijf Jannemieke gelegd zullen worden. Dat is niet alleen goed voor het klimaat, maar ook voor hun portemonnee. Het rendement kan immers oplopen tot 6 procent.

 1. Gloednieuw opleidingscentrum voor politie, brandweer en ambulanciers Brusafe moet Brusselaars warm maken voor veiligheidsberoepen
  PREMIUM
  Haren

  Gloednieuw opleidings­cen­trum voor politie, brandweer en ambulan­ciers Brusafe moet Brusse­laars warm maken voor veilig­heids­be­roe­pen

  Brandweerlui, ambulanciers, politiemensen, maar ook gemeenschapswachten en GAS-ambtenaren gaan binnenkort samen naar school in Haren. Alle opleidingen voor veiligheidsberoepen zitten daar voortaan op één campus: BruSafe. De overheid hoopt zo meer Brusselaars warm te maken voor een baan in de veiligheidssector. Wij kregen een rondleiding door de school, die vol zit met de laatste technologische snufjes.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"