Schepen Dirk Philips bij de regenboogvlag die elk jaar op 17 mei opgehangen wordt in Zaventem. Binnenkort komen er ook regenboogzebrapaden in de luchthavengemeente.
Volledig scherm
Schepen Dirk Philips bij de regenboogvlag die elk jaar op 17 mei opgehangen wordt in Zaventem. Binnenkort komen er ook regenboogzebrapaden in de luchthavengemeente. © Marc Baert

Iedere deelgemeente krijgt regenboogzebrapad

ZaventemIn Zaventem, Nossegem, Sterrebeek en Sint-Stevens-Woluwe wordt binnenkort een regenboogzebrapad aangelegd. Dat heeft de gemeenteraad van Zaventem maandagavond beslist.

  1. Nu ‘groenste festival’ Paradise City alle records breekt... Mag het nóg iets meer zijn? “We hebben groeimarge, maar niet veel meer”
    PREMIUM
    Perk

    Nu ‘groenste festival’ Paradise City alle records breekt... Mag het nóg iets meer zijn? “We hebben groeimarge, maar niet veel meer”

    32.000 feestvierders hebben de longen uit hun lijf gedanst tijdens de zevende Paradise City. Opnieuw een record. En dus rijst de vraag of het groene festival nóg groter kan. En is dat mogelijk op het idyllische kasteeldomein De Ribaucourt in Perk? Gilles De Decker, die Paradise City samen met Dimitri Verschueren organiseert, werpt een blik op de toekomst. “Dat we zo snel zouden groeien, hadden we zeker niet verwacht.”