Het huis links op de foto staat op instorten.
Volledig scherm
PREMIUM
Het huis links op de foto staat op instorten. © Marc Baert

Huis staat op instorten na waterlek en koppel moet verhuizen: “Onze hond laten inslapen? Dat krijgen we niet over ons hart”

zaventemFrancois Sanders (75) en zijn vrouw Liliane (71) werden zondagavond opgeschrikt door een scherp geluid. Ze dachten eerst dat het hun hond was die over de vloer kraste, maar het bleek een scheurende muur in hun veranda te zijn. Door een waterlek staat hun huis op instorten. Het koppel moest dezelfde avond nog een ander onderkomen zoeken.

 1. Op huizenjacht in... Wilsele: “Dit deel is net dat tikje betaalbaarder dan Leuven, waardoor het heel wat jonge gezinnen met kinderen aantrekt”
  PREMIUM
  Leuven/Wilsele

  Op huizen­jacht in... Wilsele: “Dit deel is net dat tikje betaalbaar­der dan Leuven, waardoor het heel wat jonge gezinnen met kinderen aantrekt”

  Op zoek naar een nieuwe stek, of gewoon erg nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale immomakelaar. Deze week: Wilsele bij Leuven. “Het is net een verloren hoek die onontdekt is. Maar het is er fantastisch vertoeven.”
 2. Zo VeloVeilig is Zaventem: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente
  Zaventem

  Zo VeloVeilig is Zaventem: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente

  De inwoners van Zaventem hebben 82 gevaarlijke fietspunten aangeduid op de VeloVeilig-kaart. Dat blijkt uit het grootste fietsonderzoek ooit van Vlaanderen dat HLN gehouden heeft. Die gevaarlijke punten werden gebundeld op een gedetailleerde kaart, waarmee we andere fietsers waarschuwen en de overheid laten weten waar er nog werk aan de winkel is. Ontdek hier het volledige rapport en alle onveilige situaties in uw regio.