Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © BELGA

Hondenvoer blijkt xtc: douane onderschept 5.000 pillen op Brussels Airport

ZaventemOp de luchthaven van Zaventem heeft de douane dinsdag een lading met 5.000 xtc-pillen onderschept en in beslag genomen. Dat meldt de douane donderdag.

 1. Van mode tot musical: op deze verrassende zomerkampen in Brussel, de Rand en het Pajottenland amuseren kinderen zich rot
  PREMIUM
  Brussel/Rand

  Van mode tot musical: op deze verrassen­de zomerkam­pen in Brussel, de Rand en het Pajotten­land amuseren kinderen zich rot

  Kinderen die deze zomer iets om handen willen hebben, moeten stilaan beslissen aan welke kampen ze in juli en augustus willen deelnemen. Heel wat organisatoren hebben de inschrijvingen nu al geopend of zijn dat heel binnenkort van plan. Wij geven je kroost alvast wat inspiratie met enkele toffe kampen in Brussel, de Rand en het Pajottenland. Zo kan je een hotel runnen in Vilvoorde, met Lego spelen in Asse of paardrijden in Tollembeek. En goed nieuws: er zijn nog plaatsen vrij!
 2. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.
 3. Na afgelasting van Ciske De Rat plant gemeente in najaar musical rond Ensor: “Goede hoop dat we ditmaal niet al die deelnemers moeten teleurstellen”
  PREMIUM
  Zaventem

  Na afgelas­ting van Ciske De Rat plant gemeente in najaar musical rond Ensor: “Goede hoop dat we ditmaal niet al die deelnemers moeten teleurstel­len”

  Nadat de vorige tweejaarlijkse gemeentelijke musical aan de vooravond van de première in het water viel door het coronavirus brengt de gemeente Zaventem eind november het verhaal rond schilder James Ensor op de planken. Onder voorbehoud, want burgemeester Ingrid Holemans beseft dat het virus opnieuw spelbreker kan worden. “Pas in de zomer zullen we bepalen hoeveel mensen kunnen deelnemen aan het spektakel”, klinkt het.
 4. Nederlanders woensdag voor rechter voor plofkraak op bpost-kantoor
  Zaventem

  Nederlan­ders woensdag voor rechter voor plofkraak op bpost-kan­toor

  Voor de Brusselse correctionele rechtbank gaat woensdag het proces van start tegen twee Nederlandse mannen die verantwoordelijk worden gehouden voor een plofkraak die plaatsvond op 14 januari 2020, in Zaventem. De daders gingen er toen vandoor met een aantal geldkoffers, waarin zo’n 350.000 euro zat. Volgens bpost waren wel alle inktpatronen afgegaan toen de geldkoffers verwijderd werden, waardoor het geld onbruikbaar werd.