Ruim twee jaar geleden nam de lokale politie van Zaventem de eerste twee Tesla's in gebruik. Vandaag zijn er problemen met de levering van twee nieuwe wagens.
Volledig scherm
Ruim twee jaar geleden nam de lokale politie van Zaventem de eerste twee Tesla's in gebruik. Vandaag zijn er problemen met de levering van twee nieuwe wagens. © Lukas

Het ene smoesje na het andere: gemeente wacht al jaar op twee Tesla’s voor politie en stelt garagist in gebreke

ZaventemHet Zaventemse schepencollege heeft een Nederlandse garage in gebreke gesteld omdat het al ruim een jaar wacht op de levering van twee Tesla’s voor de politie – een kost van bijna 260.000 euro. Met allerlei smoesjes probeerde de garagist de schuld van zich af te schuiven, maar nu is de maat vol voor de gemeente. Ondertussen stelt oppositiepartij N-VA zich vragen bij de aankoop van de Tesla’s.

  1. Zwangerschapskledij en fotostudio voor mama’s en hun baby straks onder één dak in Vilvoorde
    vilvoorde, zemst

    Zwanger­schaps­kle­dij en fotostudio voor mama’s en hun baby straks onder één dak in Vilvoorde

    Joke Van Eeghem (32) en Marijke Pots (36) weten wat ze zelf misten tijdens en na hun zwangerschappen. Ze slaan de handen in elkaar met een duowinkel die het gat in de markt moet opvullen. De ene spitst zich toe op fotografie voor mama’s in spe en pasgeboren baby’s, de andere verkoopt zwangerschapskledij én heeft het grootste aanbod trouwkledij voor zwangere vrouwen in heel België.