Men is druk in de weer om het lek te dichten
Volledig scherm
Men is druk in de weer om het lek te dichten © Dieter Nijs

Enkele straten zonder water door lek

Sint-Stevens-WoluweVerschillende woningen in de Julien Trekkerstraat en de Leuvensesteenweg zullen eventjes geen gebruik kunnen maken van de watertoevoer. Oorzaak is een groot waterlek. 

 1. Dit wil je niet meemaken: gloednieuwe oprit besmeurd met frituurolie na afvalophaling
  PREMIUM
  Zaventem

  Dit wil je niet meemaken: gloednieu­we oprit besmeurd met frituur­olie na afvalopha­ling

  Nog geen jaar geleden legden de bewoners van een woning in de Rode Kruislaan in Zaventem een nieuwe oprit aan, maar nu al moet alles er heraangelegd worden. De hele oprit is immers besmeurd met frituurolie na de afvalophaling van Interza. De bewoner stelt de afvalintercommunale alvast in gebreke. “De echte dader is diegene die de frituurolie in de afvalzak dropte”, klinkt het daar.
 2. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 3. Jongeman komt twee keer vrij onder voorwaarden... maar gaat opnieuw in de fout: 36 maanden cel
  Vilvoorde

  Jongeman komt twee keer vrij onder voorwaar­den... maar gaat opnieuw in de fout: 36 maanden cel

  Een 21-jarige Vilvoordenaar is veroordeeld tot 36 maanden cel voor een reeks misdrijven. Na een veroordeling tot een werkstraf voor het dealen van drugs, werd de twintiger opgepakt voor enkele inbraken en drugsbezit. Telkens ging hij daarbij extreem gewelddadig tekeer tegen de agenten die hem inrekenden. Voor de inbraken kreeg hij 18 maanden cel, voor het geweld kreeg hij nog eens 18 maanden.
 1. Angstaanjagende beelden tonen waarom je je auto altijd ijsvrij moet maken
  Play

  Angstaanja­gen­de beelden tonen waarom je je auto altijd ijsvrij moet maken

 2. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg