Dinsdag reed een bestelwagen over de fietsersbrug over de Brusselse Ring.
Volledig scherm
Dinsdag reed een bestelwagen over de fietsersbrug over de Brusselse Ring. © Björn van Staeyen

En toen reed er plots een bestelwagen op de fietsersbrug over de Brusselse Ring (maar mogelijk mocht die er wel rijden)

Zaventem/DiegemEen fietser heeft dinsdag kunnen vastleggen hoe een bestelwagen op de grote fietsersbrug over de Brusselse Ring tussen Zaventem en Diegem reed. Wie op zo’n overtreding betrapt wordt, riskeert een fikse boete. Al zegt De Werkvennootschap dat het mogelijk om een bestelwagen ging die er voor een kleine herstelling moest zijn.

 1. Binnenkort Jumbo aan Rooseveltlaan? “Keten heeft sowieso interesse in Vilvoorde”
  PREMIUM

  Binnenkort Jumbo aan Roosevelt­laan? “Keten heeft sowieso interesse in Vilvoorde”

  Het lot van de voormalige Aldi aan de Rooseveltlaan gaat vlot over de tong in de Zennestad. Geruchten doen de ronde dat de Nederlandse supermarktketen Jumbo binnenkort op deze locatie te vinden zal zijn. Deze geruchten bereikten maandagavond via John Roobaert (N-VA) de gemeenteraad. Jumbo zelf houdt de lippen op elkaar, maar schepen van economie Didier Cortois (Open VLD) is overtuigd dat de keten weldra in Vilvoorde opduikt. Al zal dat mogelijk gebeuren op een andere plek.
  Vilvoorde
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 3. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.