staking op Brussels Airport: Deze keer geen gestrande reizigers op de luchthaven
Volledig scherm
staking op Brussels Airport: Deze keer geen gestrande reizigers op de luchthaven © Marc Baert

Eerste dag van drie dagen staking bij Brussels Airlines “Alle 40.000 passagiers zijn verwittigd”

zaventem, brusselEr is weer meer leven op Brussels Airport. Al loopt - en vertrekt - vandaag niet alles op wieltjes. Brussels Airlines staakt immers van 23 juni tot en met 25 juni; slechts een deel van hun vluchten gaat door. Bij Ryanair start het staken morgen.

  1. Vilvoorde heeft er zwemplek in open water bij, maar kan je er wel zomaar terecht? “Dit jaar twee uur per week, met een maximum van 50 mensen. Daarna bekijken we eventuele uitbreiding”
    PREMIUM
    vilvoorde

    Vilvoorde heeft er zwemplek in open water bij, maar kan je er wel zomaar terecht? “Dit jaar twee uur per week, met een maximum van 50 mensen. Daarna bekijken we eventuele uitbrei­ding”

    Vorige week kondigde minister Lydia Peeters nog aan dat er onder meer in Vilvoorde een nieuwe zwemplek in open water zou bijkomen. Die zwemplek is het insteekdok, een zijarm van het kanaal. Nu is bekend geraakt dat dat ‘zomers zwemmen’ beperkt wordt tot twee uur op zaterdagochtend. Bovendien is het niet gratis. Kort gezegd: de Vilvoordenaar kan er dus (nog) niet zomaar lekker gaan plonzen als het te heet is.