De brug over de Brusselse ring is onveilig voor zachte weggebruikers én is bovendien tot op de draad versleten.
Volledig scherm
De brug over de Brusselse ring is onveilig voor zachte weggebruikers én is bovendien tot op de draad versleten. © Baert Marc

Eén van slechtste en gevaarlijkste bruggen van Vlaanderen wordt aangepakt: Henneaulaan eindelijk veilig voor fietsers

Volgend jaar al wordt de brug op de Henneaulaan over de Brusselse vernieuwd. In een eerste fase komt er een nieuwe brug, waarna de bestaande constructie afgebroken en heropgebouwd wordt. Het nieuwe exemplaar zal dubbel zo breed zijn en krijgt een aparte ruimte voor zachte weggebruikers. “De huidige brug is één van de slechtste in heel Vlaanderen”, weet Marijn Struyf van De Werkvennootschap.

0 reacties

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. Bendeleden van Bruulpark riskeren tot bijna vier jaar cel voor waslijst aan feiten, waarbij geweld niet geschuwd wordt
  PREMIUM
  LEUVEN/ROTSELAAR/LUBBEEK/BOUTERSEM

  Bendeleden van Bruulpark riskeren tot bijna vier jaar cel voor waslijst aan feiten, waarbij geweld niet geschuwd wordt

  Knipoog, high five en handshake als ze de rechtszaal verlaten. Het proces tegen de bende van het Bruulpark leek weinig indruk te maken op de jongeren. Tegen hoofdbeklaagde James T. werd daarentegen wel bijna vier jaar cel gevorderd voor een waslijst aan feiten. Het gerecht probeert de bende te ontwrichten, maar dat lijkt moeilijker dan gedacht.