Marc Baert
Volledig scherm
© Marc Baert

Duo veroordeeld voor diefstal Delvaux-handtas uit Skyshop

ZaventemTwee mensen die betrokken waren bij de diefstal van een Delvaux-handtas zijn veroordeeld tot 8 maanden cel en een werkstraf van 150 uur. Ze sloegen toe in een winkel op de luchthaven van Zaventem.

 1. Nederlanders woensdag voor rechter voor plofkraak op bpost-kantoor
  Zaventem

  Nederlan­ders woensdag voor rechter voor plofkraak op bpost-kan­toor

  Voor de Brusselse correctionele rechtbank gaat woensdag het proces van start tegen twee Nederlandse mannen die verantwoordelijk worden gehouden voor een plofkraak die plaatsvond op 14 januari 2020, in Zaventem. De daders gingen er toen vandoor met een aantal geldkoffers, waarin zo’n 350.000 euro zat. Volgens bpost waren wel alle inktpatronen afgegaan toen de geldkoffers verwijderd werden, waardoor het geld onbruikbaar werd.
 2. Vijfde podium, nachttreinen naar grote steden en nóg milieuvriendelijker: deze ambities heeft Paradise City in 2022
  PREMIUM
  Perk

  Vijfde podium, nachttrei­nen naar grote steden en nóg milieu­vrien­de­lij­ker: deze ambities heeft Paradise City in 2022

  25.500 bezoekers telde Paradise City – één van de eerste festivals na de coronapauze – midden augustus vorig jaar en dus kijkt de organisatie al reikhalzend uit naar de zevende editie, die op 1, 2 en 3 juli in Perk plaatsvindt. Met hun ‘Nieuwjaarsambities’ maken organisatoren Gilles De Decker en Dimitri Verschueren ook meteen duidelijk dat ze grootse plannen hebben. Van nachttreinen tot een extra podium.