(Illustratiebeeld)
Volledig scherm
(Illustratiebeeld) © BELGA

Drugssmokkelaar “die in de val werd gelokt door familie” krijgt 30 maanden cel

ZaventemEen Ghanese vijftiger die betrapt werd met twee kilogram heroïne in zijn reiskoffer is veroordeeld tot 30 maanden cel. Volgens de advocaat van de vijftiger werd de man in de val gelokt door zijn familie, die het gemunt zou gehad hebben op zijn erfenis. De rechter verwees dit verhaaltje echter naar de vuilnisbak.

 1. CEO Brussels Airport kijkt reikhalzend uit naar maandag na nieuw dieptepunt voor Zaventem: “Hopelijk kan herstel nu écht beginnen”
  Zaventem

  CEO Brussels Airport kijkt reikhal­zend uit naar maandag na nieuw dieptepunt voor Zaventem: “Hopelijk kan herstel nu écht beginnen”

  Maandag vervalt naar alle waarschijnlijkheid het verbod op niet-essentiële reizen en dat is voor Arnaud Feist, CEO van Brussels Airport, geen dag te vroeg. Met slechts 186.924 reizigers was maart immers de zoveelste donkere maand voor de luchthaven. Ter vergelijking: twee jaar geleden telde Brussels Airport net geen 2 miljoen reizigers in diezelfde maand. “19 april wordt dan ook een cruciale datum voor de heropstart van de sector”, klinkt het.
 1. Vrouw spuwt in gezicht van personeel: "Waag het niet om zo tegen mij te praten"
  Play

  Vrouw spuwt in gezicht van personeel: "Waag het niet om zo tegen mij te praten"

 2. Verdwaalde hiker neemt foto van zijn benen en wordt teruggevonden
  Play

  Verdwaalde hiker neemt foto van zijn benen en wordt teruggevon­den