Politiehonden spelen vaak een grote rol bij acties
Volledig scherm
Politiehonden spelen vaak een grote rol bij acties © photo_news

Drugshonden in een heldenrol: dealer en buit van een inbraak opgespoord

ZaventemMet de hulp van drugshond Sky is afgelopen weekend een vermoedelijke drugsdealer gearresteerd.

 1. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
  Mijntelco

  Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

  Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.
 2. JCW organiseert vakantiekampen voor maatschappelijk kwetsbare kinderen en jongeren: “Alle kinderen bereiken, stimuleren en betrekken”

  JCW organi­seert vakantie­kam­pen voor maatschap­pe­lijk kwetsbare kinderen en jongeren: “Alle kinderen bereiken, stimuleren en betrekken”

  Jeugd, Cultuur en Wetenschap (JCW) organiseert kampen, workshops en activiteiten voor kinderen en jongeren in hun vrije tijd. Met hun project JCW-Academie 2023 willen ze twee leuke en leerzame kampen zo toegankelijk mogelijk maken voor maatschappelijk kwetsbare kinderen en jongeren. “Zeker voor jongeren is er te weinig aanbod”, zegt Hamid Khalil van JCW. “Het is moeilijk om de groep te bereiken, maar eens je dat doet, is de vraag heel groot.”
  Vilvoorde