De drukte in Zaventem op zondagavond.
Volledig scherm
PREMIUM
De drukte in Zaventem op zondagavond. © Twitter

“Communicatiefoutje” zorgde voor chaos in luchthavengebouw Zaventem

ZaventemEen communicatiefoutje. Dát was de reden waarom er zondagavond plots honderden mensen op elkaar gepakt stonden in het luchthavengebouw van Zaventem. 

21 reacties

 • Marcel Willems

  1 week geleden
  We hebben nu eens een regering die echt maatregelen neemt en klaar zegt wat de de deelstaten moeten doen .Beter geen deelstaten meer ,maar één centraal beleid die dan de uitvoerders van de maatregelen direct kan berichten .
 • Guido Winderix

  1 week geleden
  En gaan ze de goed betaalde verantwoordelijke ook een boete geven. Is wel een grotere fout dan enkele studenten die een broodje aan het eten waren in Kortrijk.
 • RIET HEIRMAN

  1 week geleden
  onzin, men wil niet en men kan niet in dit land met al zijn ministers, virologen, gemeenschappen enz enz.
 • Jan Van Rompaey

  1 week geleden
  En dit wordt een foutje genoemd ? Neen, ze zijn onbekwaam.
 • magda de munck

  1 week geleden
  Communicatie fouten, voila een uitleg is er voor alles. Op de luchthavens wisten ze exact wat zou gebeuren en wat kon gebeuren, het is precies de 1ste keer dat vliegtuigen vertraging hebben en de boel in de war sturen. Wie geloofd die mensen nog??
 1. Onvrede over mogelijke inzet Franstalige agenten op Zaventem: “Dit geeft de indruk dat verfransing zich onverstoord kan doorzetten”
  Zaventem

  Onvrede over mogelijke inzet Franstali­ge agenten op Zaventem: “Dit geeft de indruk dat verfran­sing zich onver­stoord kan doorzetten”

  Om het jarenlange tekort aan (Nederlandstalige) agenten op te vangen, zijn er plannen om binnenkort Franstalige collega’s in te zetten op de luchthaven van Zaventem. Maar dat zet kwaad bloed bij N-VA. “Dit smijt ons twintig jaar terug in onze Vlaams-Brabantse ontvoogding”, klinkt het fors. Ook bij de politievakbond stelt men zich vragen, al vreest men daar vooral operationele problemen.
 1. "Ik heb er vrede mee dat ik mijn geld nooit zal terugzien": Stefan heeft voor 196 miljoen euro bitcoins, maar vergat paswoord
  Play

  "Ik heb er vrede mee dat ik mijn geld nooit zal terugzien": Stefan heeft voor 196 miljoen euro bitcoins, maar vergat paswoord

 2. Honderden jongeren starten enorm sneeuwballengevecht, ondanks lockdown
  Play

  Honderden jongeren starten enorm sneeuwbal­len­ge­vecht, ondanks lockdown