Hongyuan Group werkt voortaan vanuit een magazijn op Brucargo.
Volledig scherm
Hongyuan Group werkt voortaan vanuit een magazijn op Brucargo. © Brussels Airport

Chinese logistieke speler zorgt voor 60 extra jobs op luchthaven

ZaventemDe Chinese firma Hongyuan Group heeft donderdag haar magazijn op Brucargo geopend. Het is pas de eerste Chinese logistieke speler die zich vestigt op Brussels Airport. Hongyuan Group zorgt met haar komst voor zestig extra jobs op de luchthaven.

 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.
 2. Postbedeling loopt mank door aanhoudend personeelstekort in distributiecentrum: “Dweilen met de kraan open”
  PREMIUM
  Zaventem/Kortenberg

  Postbede­ling loopt mank door aanhoudend personeels­te­kort in distribu­tie­cen­trum: “Dweilen met de kraan open”

  Heel wat inwoners van gemeenten rondom Zaventem ondervinden al weken problemen met de postbedeling. Op sommige plekken moeten mensen het ruim twee weken zonder post doen. Het gevolg van een aanhoudend personeelstekort in bpost-distributiecentrum Zaventem, dat in Kortenberg ligt. De vakbonden klagen de situatie opnieuw aan. Bij bpost zegt men dat men alles in het werk stelt om personeel te vinden.