Veel zerken liggen er schots en scheef bij.
Volledig scherm
Veel zerken liggen er schots en scheef bij. © Baert Marc

Buurtbewoner klaagt verwaarloosde graven op kerkhof Sterrebeek aan: “Ik ken geen enkel kerkhof in Vlaams-Brabant dat er zo schandalig bij ligt”

SterrebeekHet kerkhof van Sterrebeek, gelegen in de Tramlaan, ligt er verwaarloosd bij. Volgens een van de bezoekers, Eric Faber, is dit onacceptabel en getuigt het van weinig respect tegenover de overledenen. “Ieder jaar verergert de toestand.”

1 reactie

 • Franske De Volder

  2 jaar geleden
  Het is niet alleen het kerkhof dat er verwaarloosd bij ligt,heel de gemeente Sterrebeek,bekijk de onderhoud van wegen,parken enz.en dan nog te zwijgen over de verkeersveiligheid.Een petitie opstarten? veel geluk,wij in onze straat hebben er al 2 gedaan en bijna iedereen heeft een brief gestuurd om de veiligheid in onze straat te verbeteren,zonder resultaat,we worden gewoon uitgelachen
 1. Cargovlucht even in moeilijkheden, maar piloot krijgt vliegtuig toch aan de grond
  Zaventem

  Cargo­vlucht even in moeilijkhe­den, maar piloot krijgt vliegtuig toch aan de grond

  De hulpdiensten zijn in de nacht van dinsdag op woensdag massaal moeten uitrukken naar de luchthaven van Zaventem nadat er een oproep binnen kwam over een vliegtuig dat in moeilijkheden verkeerde. Het bleek om een cargovlucht van DHL te gaan. Het toestel was onderweg van het Nigeriaanse Lagos naar Zaventem, maar de piloot ondervond kort voor de landing een stuurprobleem. Uit voorzorg werden de hulpdiensten opgetrommeld, maar uiteindelijk zette de piloot het toestel veilig aan de grond.
 2. REEKS. Geniet van een drankje terwijl de kinderen ravotten: de leukste terrassen voor het hele gezin
  PREMIUM
  Brussel en Vlaamse Rand

  REEKS. Geniet van een drankje terwijl de kinderen ravotten: de leukste terrassen voor het hele gezin

  Combineer het ruime terras van De Markten met de gezellige buitenspeeltuin op de autovrije Oude Graanmarkt en je hebt het recept voor een geslaagd terrasmoment in de stad gevonden. Behalve de levendige setting biedt De Markten een rist Belgische bieren aan, naast biowijnen, cocktails, koffie, thee en homemade limonades. De kleinsten kunnen gaan voor een glas fris of een van de sapjes. Ook op de keuken mag u vertrouwen: De Markten mikt op duurzame, kwaliteitsvolle, en ronduit lekkere maaltijden. Wraps, bowls, boterhammen of soep: het menu van De Markten is gezond en smakelijk.