voortuin vol bouwafval
Volledig scherm
PREMIUM
voortuin vol bouwafval © Marc Baert

Buurt ergert zich aan gigantisch stort in voortuin van huis met spoorloze eigenaar. “Er is niet meteen iets aan te doen en wat erger is: mensen komen er doodleuk afval bijgooien”

sint-stevens-woluweWie langs het Tiendeschuurveld passeert, zag het ongetwijfeld al. In een van de voortuinen ligt een gigantisch stort. De buurtbewoners ergeren er zich blauw aan en de burgemeester noemt het gewoonweg schandalig. Toch is het geen evidentie om de vuilnisbelt er weg te krijgen. “Integendeel. Sluikstorters komen er zelfs nog wat bijgooien. En wij zitten hier met ratten en muizen door de vuiligheid”, getuigt een buurman.

  1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
    Gouden Formule 1
    7

    Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

    De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.