Volledig scherm
© photo_news

Brusselse ring uur lang afgesloten na brand vrachtwagen

De Brusselse buitenring ter hoogte van Zaventem is in de nacht van dinsdag op woensdag een uur lang afgesloten. Oorzaak was een brandje aan een vrachtwagen, geladen met gevaarlijke goederen. 

 1. Achtervolging eindigt met zware crash op E19: drie doden nadat bestuurder spookrijdt
  Play
  Machelen

  Achtervol­ging eindigt met zware crash op E19: drie doden nadat bestuurder spookrijdt

  Op de E19 in Machelen is dinsdagmiddag een zwaar ongeval gebeurd met een spookrijder. Volgens de eerste vaststellingen ging het om een achtervolging, waarbij een voertuig met drie inzittenden frontaal op een bestelwagen knalde. De drie inzittenden, waaronder een 20-jarige uit Schaarbeek, lieten daarbij het leven. De bestuurder van de bestelwagen is lichtgewond en zag zijn leven naar eigen zeggen voorbij flitsen.
 2. Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousingproject woon je minder anoniem dan in een appartement in de stad.”
  Livios

  Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousing­pro­ject woon je minder anoniem dan in een apparte­ment in de stad.”

  Beperkte bubbels, social distancing, alleen thuis werken,... Heel wat mensen voelen zich eenzaam door de coronamaatregelen. Maar daar hebben Els en Sofie geen last van. Zij kozen ervoor om te wonen in een cohousingproject. Dit is een manier van gemeenschappelijk wonen, waarbij je toch je privacy behoudt. “Ik wist meteen dat deze nieuwe woonvorm iets voor mij was”, vertelt Els aan bouwsite Livios.
 1. En daar is Tesla nummer 3 voor Zaventemse politie: ook vierde en vijfde exemplaar onderweg
  Zaventem

  En daar is Tesla nummer 3 voor Zaventemse politie: ook vierde en vijfde exemplaar onderweg

  Twee jaar nadat de Zaventemse politie twee Tesla’s – één interventievoertuig en één anonieme wagen – in gebruik nam, krijgen de agenten nu een derde exemplaar. Meer zelfs: ook een vierde en vijfde Tesla zijn op komst. “Het gaat telkens om een grote investering, maar op termijn is zo’n wagen zeker niet duurder dan onze andere dienstvoertuigen”, zegt korpschef Jean-Pierre Van Thienen.
 1. Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk

 2. Origineel en grappig: spotje Biden toont hoe je afrekent met Trump
  Play
  VS2020

  Origineel en grappig: spotje Biden toont hoe je afrekent met Trump