Brussels Airport verwacht vandaag 72.000 passagiers, drukste dag sinds begin pandemie: “Hier en daar wat wachtrijen, maar voorlopig loopt alles vlot”

Brussels Airport staat voor een drukke zomer. De luchthaven verwacht in juli en augustus 4 miljoen passagiers. Alleen vandaag al worden er 72.000 passagiers verwacht: meteen de drukste dag sinds de pandemie uitbrak. Voorlopig loopt alles echter vlot, zo meldt Brussels Airport-woordvoerster Ihsane Chioua. 

10 reacties

 • Demunster Iris

  1 maand geleden
  Aan de negatievelingen: maak een ander zijn rekening niet en gun de mensen hun (meestal zuurverdiende) vakantie. Aan iedereen: prettig verlof!
 • roger boons

  1 maand geleden
  maak dat vliegen een pak duurder aub en snel .
 • Yvan Vermeylen

  1 maand geleden
  Druk druk druk. Op Heathrow, London, , waar ik gewerkt heb, 213000 passagiers, op een 'normale' dag. Brussel = provincieluchthaventje
 • Patrick Duyck

  1 maand geleden
  Mensen maken hun keuzes ,je vliegt of je vliegt niet voor wat voor reden dan ook.Daarvoor moet een ander niet verweten worden omdat ie het wel of niet doet.Elk z’n keuze.Kun je t zelf niet betalen jammer maar zoek iets anders waar je meer mee verdient of laat t gerust
 • Evi Hofkens

  1 maand geleden
  Ik dacht dat het crisis was.
 1. Gerichte aanval of uit de hand gelopen vandalenstreek? Buurt tast in duister nadat onbekenden woning viseren met brandend object
  PREMIUM
  Zaventem

  Gerichte aanval of uit de hand gelopen vandalen­streek? Buurt tast in duister nadat onbekenden woning viseren met brandend object

  Was het een uit de hand gelopen vandalenstreek of hadden de onbekenden die maandagavond een brandend object naar een woning in het anders zo rustige Veldeke in Zaventem gooiden het op de bewoners gemunt? Het is dinsdag hét gespreksonderwerp in de straat, waar twee woningen en twee wagens beschadigd geraakten door de aanval. Ook de onderzoekers tasten nog in het duister aangezien er voorlopig geen daders opgepakt werden.
 2. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 3. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.