De 'Trident' van Brussels Airlines staat volledig in het teken van de Rode Duivels.
Volledig scherm
De 'Trident' van Brussels Airlines staat volledig in het teken van de Rode Duivels. © BELGA

Brussels Airlines en Brussels Airport winnen ‘strijd’ om Rode Duivels: na korte verhuis naar Charleroi kiest voetbalbond opnieuw voor Zaventem

ZaventemDe Rode Duivels zullen de komende drie jaar opnieuw van op Zaventem vliegen. Dat maken de luchthaven en de voetbalbond dinsdag bekend. Tijdens het voorbije EK vlogen de Rode Duivels nog met de Litouwse luchtvaartmaatschappij KlasJet van op Charleroi. Voor de WK-kwalificatiewedstrijden koos de voetbalbond opnieuw voor Charleroi, maar stapten de voetballers wel in een toestel van Brussels Airlines.

 1. Op deze plekjes maakt Sinterklaas dit jaar z'n intrede in het Pajottenland en de Ring
  PREMIUM
  Pajottenland/De Ring

  Op deze plekjes maakt Sinter­klaas dit jaar z'n intrede in het Pajotten­land en de Ring

  Binnenkort komen sint en piet weer aan in ons land. In afwachting van 6 december trekt de Goedheiligman van gemeente naar gemeente om tekeningen en brieven op te halen, ook in Leuven en het Hageland. Wij hadden een videocall met de grote kindervriend in Spanje en vroegen aan sinterklaas waar hij en zijn gevolg de komende weken op bezoek komen. Voorlopig staan onder andere Vilvoorde, Halle, Meise en Tervuren al op zijn programma. Hier vind je een overzicht van zijn belangrijkste afspraken.
 2. Postbedeling loopt mank door aanhoudend personeelstekort in distributiecentrum: “Dweilen met de kraan open”
  PREMIUM
  Zaventem/Kortenberg

  Postbede­ling loopt mank door aanhoudend personeels­te­kort in distribu­tie­cen­trum: “Dweilen met de kraan open”

  Heel wat inwoners van gemeenten rondom Zaventem ondervinden al weken problemen met de postbedeling. Op sommige plekken moeten mensen het ruim twee weken zonder post doen. Het gevolg van een aanhoudend personeelstekort in bpost-distributiecentrum Zaventem, dat in Kortenberg ligt. De vakbonden klagen de situatie opnieuw aan. Bij bpost zegt men dat men alles in het werk stelt om personeel te vinden.
 1. Vilvoorde overweegt parkeerstroken te sluiten door aanhoudende sluikstortproblematiek in Cargovil
  Vilvoorde

  Vilvoorde overweegt parkeer­stro­ken te sluiten door aanhouden­de sluikstort­pro­ble­ma­tiek in Cargovil

  Hij doet het liever niet, maar Vilvoords burgemeester Hans Bonte overweegt om parkeerstroken voor vrachtwagens te sluiten in bedrijvenzone Cargovil. Een gevolg van de aanhoudende sluikstortproblematiek. Al hoopt de stad dat zo’n parkeerverbod vermeden kan worden door vaker afval te ruimen. Die verantwoordelijkheid ligt echter bij het Agentschap Wegen en Verkeer, waar men zegt dat er al vaker dan normaal sluikstort weggehaald wordt.