Volledig scherm
© BELGAIMAGE

Bertoldi legt zich neer bij veroordeling tot vijf jaar cel voor rol in diamantroof

De Fransman Marc Bertoldi tekent geen beroep aan tegen zijn veroordeling tot 5 jaar cel voor zijn betrokkenheid bij de beruchte diamantroof op de luchthaven van Zaventem. Die liep hij vorige maand op, omdat hij de buit van de roof heelde. 

 1. Meisje (18) uit Zaventem ontvoerd en mogelijk verkracht, door speciale eenheden bevrijd in Duitsland
  Zaventem

  Meisje (18) uit Zaventem ontvoerd en mogelijk verkracht, door speciale eenheden bevrijd in Duitsland

  De speciale eenheden van de Duitse politie hebben maandagmiddag een 18-jarige vrouw met de Palestijnse nationaliteit bevrijd nadat ze een dag eerder in Zaventem ontvoerd was. Haar ontvoerder, een 36-jarige man waarmee ze islamitisch getrouwd was, zou het meisje verkracht hebben in een gehuurd appartement in de buurt van het Duitse Bonn. De dader, die ook in ons land woont, werd opgepakt.
 2. “Ook overgebleven leerkrachten zitten op hun tandvlees”: corona treft Zaventemse scholen hard, met sluiting en verplicht afstandsonderwijs tot gevolg
  PREMIUM
  Zaventem

  “Ook overgeble­ven leerkrach­ten zitten op hun tandvlees”: corona treft Zaventemse scholen hard, met sluiting en verplicht afstandson­der­wijs tot gevolg

  Basisschool De Vleugel: tot en met woensdag dicht wegens een tekort aan leerkrachten. Secundaire school Zavo: volgende week verplicht thuisonderwijs. GO!-atheneum: strengere maatregelen op komst. Het coronavirus houdt de Zaventemse scholen in een wurggreep, vooral door leerkrachten die besmet zijn met covid-19 zijn of in quarantaine zitten. “We moeten nu echt enkele acute maatregelen nemen”, klinkt het bij de directeurs.
 1. Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk

 2. Origineel en grappig: spotje Biden toont hoe je afrekent met Trump
  Play
  VS2020

  Origineel en grappig: spotje Biden toont hoe je afrekent met Trump