Ruben Van Miegroet van actiecomité Openbaar Vervoer Nu wil niet dat de trams in de toekomst stoppen aan de busterminal maar wel in het oude treinstation.
Volledig scherm
Ruben Van Miegroet van actiecomité Openbaar Vervoer Nu wil niet dat de trams in de toekomst stoppen aan de busterminal maar wel in het oude treinstation. © Lukas

Actiecomité Openbaar Vervoer Nu vraagt heropening oud treinstation onder luchthaven

Het actiecomité Openbaar Vervoer Nu pleit voor de heropening van het oude treinstation – dat enkele jaren geleden uit dienst genomen werd – te heropenen en als terminus te gebruiken voor de toekomstige trams van het Brabantnet. Ook wil de actiegroep dat de geplande metrolijn 3 doorgetrokken wordt tot in Brussels Airport.

  1. Mama van twee jonge kindjes, maar toch slaagt Joyce (28) erin om eerste thriller uit te brengen
    Steenokkerzeel

    Mama van twee jonge kindjes, maar toch slaagt Joyce (28) erin om eerste thriller uit te brengen

    Luiers verversen, eten maken, haar twee jonge kindjes in bad steken en ondertussen ook nog een boek schrijven: de 28-jarige Joyce Augustyns uit Steenokkerzeel heeft er enkele hectische maanden op zitten, maar is vandaag wel de fiere auteur van de thriller ‘Ooit moeten we kleur bekennen’. “Mijn vriendinnen snappen niet hoe ik met twee kleine kindjes de tijd vond om dit boek te schrijven”, aldus Joyce.