Chris Laeremans bij het graf van zijn vader. In minder dan een maand tijd werd het naamplaatje al vijf keer verwijderd door ... de neef van de overledene.
Volledig scherm
PREMIUM
Chris Laeremans bij het graf van zijn vader. In minder dan een maand tijd werd het naamplaatje al vijf keer verwijderd door ... de neef van de overledene. © Marc Baert

80-jarige vernielt graf van overleden neef 5 keer in maand tijd: “Hij probeerde schuld nog op OKRA-vereniging af te schuiven”

Sterrebeek/MoorselOp de begraafplaats van Sterrebeek heeft de familie van Edgard Laeremans, die er op 10 november begraven werd, zaterdag een man op heterdaad betrapt toen die het graf al voor de vijfde keer aan het vernielen was. Het ging om de 80-jarige neef van de overledene. Hij had even voor hij betrapt werd nog een briefje aan het graf gehangen om de schuld van het vandalisme in de schoenen van een onschuldige OKRA-vereniging te schuiven. De politie stelde een pv op wegens grafschennis.

 1. Dienst Burgerzaken krijgt online afsprakensysteem: “Efficiënter voor personeel, minder lang wachten voor burgers”
  Zaventem

  Dienst Burgerza­ken krijgt online afspraken­sys­teem: “Efficiën­ter voor personeel, minder lang wachten voor burgers”

  Wie bij de dienst Burgerzaken in het gemeentehuis van Zaventem moet zijn, moet voortaan op voorhand een (online) afspraak maken. Daarmee wil de gemeente ervoor zorgen dat het personeel efficiënter kan werken en tegelijkertijd wordt ook de wachttijd voor de inwoners ingekort. “Dat is niet onbelangrijk in coronatijden”, zegt schepen voor Burgerzaken Dirk Philips (Open Vld).
 1. Boot lijkt boven de zee te zweven. Hoe is dat mogelijk?
  Play

  Boot lijkt boven de zee te zweven. Hoe is dat mogelijk?

 2. Verkeersagressie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen
  Play

  Verkeers­agres­sie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen